Laatste nieuws: Alweer 9 jaar Cafetaria Roerdalen

Nieuws

Alweer 9 jaar Cafetaria Roerdalen
Woensdag 3 januari 2017 is Cafetaria Roerdalen al weer 9 jaar gevestigd aan de Dijk 15 te Montfort, gelegen naast de alom bekende dancing Housmans.
In de afgelopen acht jaar hebben vele klanten hun weg gevonden naar Cafetaria Roerdalen voor een lekker frietje of een snack. Ook de producten van de bakplaat genieten inmiddels een enorme bekendheid met name de eigen gemaakte Sate, Souvlaki en Shaslick en niet te vergeten de Friet Kapsalon.
In oktober 2014 werd Cafetaria Roerdalen door klanten uitgeroepen winnaar van de leukste cafetaria uit de gemeente Roerdalen met de meeste stemmen en de hoogste waardering maar liefst een 9,44.


De Cafetaria voldoet aan de eisen van deze tijd. Cafetaria Roerdalen onderging in de afgelopen jaren een volledige metamorfose dit alles om een nog betere en vooral snellere service te kunnen bieden aan de klanten.

Uit de eigen keuken van Cafetaria Roerdalen worden de volgende producten aangeboden: ouderwets lekkere dikke gehaktbal, Boerensnack, Texmex, Saté, Shaslick, Shoarma, Gyros, Friet Kapsalon, warm vlees (tijdens weekendaanbiedingen) en op zaterdag middag diverse ovenverse broodjes met o.a. huisgemaakte eiersalade of tonijnsalade en de welbekende versbereide soep uit eigen keuken.
Nieuw in 2017 zijn de Tosti´s en uitsmijters op zaterdagmiddag.
 
Nieuwe hamburgers en nieuwe broodjes met unieke smaak
Vanaf 2 januari 2016 presenteert Cafetaria Roerdalen een nieuw hamburger concept: BURGERS&co.
U kunt vanaf deze datum naast de gewone hamburgers ook de nieuwe Hamburgers van de bakplaat bestellen

Ook presenteren wij een nieuw Broodjesconcept.
Elk broodje wordt met de hand gevormd, is uniek en wordt ambachtelijk gebakken.

Klik hier voor meer informatie.
 
Verantwoord frituren
Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat voeding en gezondheid een steeds belangrijkere rol gaan spelen, ook voor klanten van cafetaria en fastfoodrestaurants. Maar liefst 36% van de consumenten geeft aan vaker een cafetaria of fastfoodrestaurant te bezoeken, wanneer er meer aandacht aan gezondheid besteed zou worden.Met betrekking tot frituren komen twee belangrijke kwesties steeds opnieuw negatief in de publiciteit. Dit zijn de ongezonde vetzuursamenstelling van vaste frituurvetten en het niet tijdig verversen van frituurvet.

Vloeibaar frituurvet past in een verantwoorde bedrijfsvoering omdat het rijk is aan goede onverzadigde vetten en weinig transvetzuren bevat. De overheid adviseert om verzadigde vetten en transvetzuren zoveel mogelijk te vervangen door onverzadigde vetten. Daarom is vloeibaar frituurvet de beste keuze voor het frituren van frites en snacks.

Bij Cafetaria Roerdalen wordt alleen nog maar gebakken in vloeibaar frituurvet volgens de Spelregels voor Verantwoord Frituren.
Op deze manier wil Cafetaria Roerdalen een belangrijke bijdrage leveren aan gezonder en verantwoord frituren.