Laatste nieuws: Alweer 11 jaar Cafetaria Roerdalen

Welkom op de website van Cafetaria Roerdalen.Vakmanschap
Cafetaria Roerdalen voldoet aan alle hedendaagse eisen en staat op de eerste plaats voor uitgesproken vakmanschap. Eigenaar Ger Verstappen staat altijd zelf achter de bakoven met de juiste kennis over verantwoorde voeding en hygiënische bereidingswijzen.


Kwaliteit
Alle produkten van Cafetaria Roerdalen zijn van onberispelijke kwaliteit en u kunt er terecht met alle vragen over bereiding en assortiment. Ger is voor u dag en nacht bezig met een verantwoord en gezond assortiment. Verantwoord frituren is dan ook niet meer dan logisch bij Cafetaria Roerdalen. De producten worden bereid in vloeibaar frituurvet. Wie bij Cafetaria Roerdalen een kijkje neemt weet meteen wat er bedoeld wordt met hart voor je zaak hebben. De apparatuur is tot in de puntjes verzorgd, de vloer is er altijd schoon, de vitrine oogt fraai en het assortiment is zeer ruim met meer dan 60 snacks. Ook kunt u er terecht voor eerlijk ambachtelijk bereide producten zoals Zuurvlees, Goulash, Saté etc. Tevens heeft u er de keuze uit dikke, dunne of ambachtelijke friet.


Wekelijks speciale aanbiedingen.
Iedere week kunt u genieten van speciale weekaanbiedingen.

De actie Snack van de maand van 2018 was wederom een succes in meerdere opzichten en inmiddels bij velen bekend en bemind. Daarom bieden wij in 2019 wederom deze actie aan. Bij besteding van € 15,- ontvangt u een gratis tegoedbon.

Deze tegoedbon kunt u vanaf 4 januari 2019 inleveren voor een gratis snack van de maand of u kunt hiermee ook de AJM Montfort steunen. Schenk dan de snack aan de speelweek 2019 van de AJM en deponeer deze tegoedbon in de daarvoor bestemde box bij Cafetaria Roerdalen.

Let op: kaartjes van 2018 kunnen niet meer ingeleverd worden.