Laatste nieuws: Alweer 11 jaar Cafetaria Roerdalen

Nieuw in 2019:

Cafetaria Roerdalen wil producten aanbieden met een ambachtelijke bereidingswijze en authentieke recepturen. In het jubileumjaar wordt het assortiment uitgebreid met een super lekkere kipburger, een Twijfelaar (8 XL Minisnacks) en drie nieuwe geweldige bami- en nasisnacks. Deze bamis en nasis worden bereid met de best mogelijke ingrediënten om u de lekkerste producten te bezorgen. Volgens kenners misschien wel de állerlekkerste die je kan kopen en daar zijn wij uitermate trots op! Niet alleen voor onze bami- en nasisnacks maar ook voor onze andere producten doen wij geen concessies. Zo gebruikt onze leverancier échte kipfilet voor de Kipburger. Constante productontwikkeling en samenwerking staan bij ons centraal.


Inmiddels zeer bekend: ons Hamburgervlees met smaak!

Vanaf 2 januari 2016 presenteert Cafetaria Roerdalen een nieuw hamburger concept: BURGERS&co.
U kunt vanaf deze datum naast de gewone hamburgers ook de nieuwe Hamburgers van de bakplaat bestellen. Hierbij staat het vlees van het Hereford rund centraal; een heerlijk, kwalitatief goed stuk vlees.
De Hereford is een koeienras dat oorspronkelijk afkomstig is uit het zuidwestelijke deel van Engeland. De Hereford hamburger heeft een unieke smaak. Herefordvlees is zo bijzonder omdat het gezond, extra mals en smaakvol is.

Hoe komt dat?
1. De natuurrunderen groeien rustig op in natuurweiden.
2. De natuurlijke marmering: Dit zijn kleine vetadertjes die door het vlees lopen en zorgen voor een ongekende malsheid en smaak.
3. De afrijping na het slachten: Het vlees blijft minimaal 3 weken rijpen aan het bot in de koelcel, een methode die vroeger veel werd toegepast maar om economische redenen in de vergetelheid is geraakt.

De Hereford hamburger is verkrijgbaar in 100 gram en 175 gram.

Sooo... tasty !